Kotak Murah | Kotak Pindah | Kotak Murah KL

Kotak paling murah dalam pasaran serendah RM7.90 sahaja
No 533, Jalan Kanan 1, Kampung Pandan Luar, Kuala LumpurOpen today until midnightOpening at 4:30 PMOpen today until 6:30 PMOpening at 4:30 PM tomorrowOpening at 12:00 AMOpen until midnight tomorrowSorry, we're closed
Contact Us
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.
Header image for the site

Updates

Posted on 17-Feb-2019

Hari ni free jek..jemput-jemput nak datang beli kotak sampai jam2ptg. Hari ahad pun kami bukak demi melayan nafsu pelanggan yang tak kira masa 🀣🀣🀣🀣

Selepas tu kami buat delivery sampai mlm. Yang tak sempat datang, RM30 sahaja caj utk dlm KL.

www.kotakpindah.com
www.kotakmurah.officialsite....

Read More
Order online
Posted on 17-Feb-2019

Penghantaran 5pcs kotak ke Pasir Gudang dgn caj RM19 sahaja pada 11hb Feb dan selamat di terima pada 12hb Feb.

Credit kepada natiowide kerana tidam pernah menghampakan.

"Beli hari ini, dapat esok"..hehe

#kotakmurahgiler #kotakmurahonline #cartonbox #kotakmurahklang #cartonboxonline #movingbox...

Read More
Order online
Posted on 13-Feb-2019

Anda tidak mempunyai masa untuk ke kedai kami? Kami juga menyediakan servis penghantaran di mana-mana lembah Klang dengan harga yang minima.

Done delivery ke Kinrara semalam sebanyak 60pcs dengan caj RM40 sahaja.

Bayaran cod

#kotakmurahgiler #kotakmurahonline #cartonbox #kotakmurahklang #cart...

Read More
Order online
Posted on 07-Feb-2019

Done courier 10pcs kotak ke Seremban. Biasanya pelanggan akan terima pada keesokan harinya.

ps : Anda tahu tak hanya RM19 utk pos 5pcs kotak ke mana-mana Semenanjung Malaysia dan tambahan RM10 utk 5pcs seterusnya

#kotakmurahcantik #kotakmurahonline #cartonbox #kotakmurahklang #cartonboxonline ...

Read More
Buy
Posted on 06-Feb-2019

#kotakmurahcantik #kotakmurahonline #cartonbox #kotakmurahklang #cartonboxonline #movingboxesonline #kotakmurahmalaysia #cartonboxkl #movingboxeskl #kotakmurahmy #kotakmurahkl #cartonboxsupplier #unpacking #movingboxes #kotakmurahgiler #boxeseverywhere #kotakmurahselangor #kotakmurahjb #boxes #ko...

Read More
Buy
Posted on 05-Feb-2019

We wish all our Chinese customers and friends, Happy Chinese New Year 2019.

Hope the days ahead are filled with immense joy and prosperity.

Gong Xi Fa Cai🍊

- Kotak Murah Giler @since2015 ' Your Packaging Solution ' -

#kotakmurahcantik #kotakmurahonline #cartonbox #kotakmurahklang #cartonbox...

Read More
Order online
Posted on 31-Dec-2018

TQSM Fie!

This korean boy guna Kotak Murah Giler Saiz MEDIUM.. Our Hot Seller box πŸ”₯β€Ό

Kotal Murah Giler @since2016
' Your Packaging Solution ' πŸ“¦

#kotakfile #kotakmurahonline #cartonbox #kotakdokumen #cartonboxonline #movingboxesonline #kotakmurahmalaysia #cartonboxkl #movingboxeskl #corruga...

Read More
Order online
Posted on 31-Dec-2018

Dear lovely customer,

Thanks a million❗
We are truly grateful to you for choosing us and giving us the opportunity to grow #alhamdulillah

Happy 2019! We wish you a new year filled with prosperity, joy, and contentment.

xoxo❀
Kotak Murah Giler @since2016
'Your Packaging Solution' πŸ“¦

#kotakmur...

Read More
Book
Posted on 06-Dec-2018

TQSM Fie!

This korean boy guna Kotak Murah Giler Saiz MEDIUM.. Our Hot Seller box πŸ”₯β€Ό

Kotal Murah Giler @since2016
' Your Packaging Solution ' πŸ“¦

#kotakfile #kotakmurahonline #cartonbox #kotakdokumen #cartonboxonline #movingboxesonline #kotakmurahmalaysia #cartonboxkl #movingboxeskl #corruga...

Read More
Order online

Beli Kotak Pindah Murah dari kami!

Kotak Murah bersaiz Medium Lebih Besar Dari PasaranKotak ditempah khas dengan saiz tidak terlalu kecil dan tidak terlalu besar sesuai untuk mengisi fail-fail, buku-buku, peralatan pejabat, komputer, perkakasan rumah / dapur, barangan lama dan lain-lain keperluan yang dianggap sesuai.

Contact Us

Contact

Call now
  • 017-306 9707

Address

Get directions
No 533, Jalan Kanan 1
Kampung Pandan Luar
55100 Kuala Lumpur
Malaysia

Business Hours

Mon:4:30 – 6:30 PM
Tue:4:30 – 6:30 PM
Wed:4:30 – 6:30 PM
Thu:4:30 – 6:30 PM
Fri:4:30 – 6:30 PM
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours