Kotak Murah | Kotak Pindah | Kotak Murah KL Selangor

Kotak paling murah dalam pasaran serendah RM3.90 sahaja
Opening at 9:30 AM tomorrow
Header image for the site

Updates

Pengumuman..!!
Pengumuman..!!
Pengumuman kepada semua..!!

Kotak Murah Giler menakluki Negeri PERAK pula πŸ”Š

CAWANGAN KETIGA kami telah dibuka iaitu CAWANGAN di NEGERI PERAK @ Seri Manjung.

Beli kotak terus dengan harga termurah. Kini akses lebih dekat dengan kawasan sekitar seperi Lumut, Pang...

Read More
Order online

Hi semua....saya nak beritahu berita baik kepada pelanggan-pelanggan kotak kami yang berada di pinggir lembah klang.

Kami telah membuka cawangan baru di Seri Pristana yang beroperasi 24/7.

Kawasan sekitar radius 15km adalah Sungai Buloh, Puncak Alam, Rawang, Kuala Selangor, Shah Alam.

Tak p...

Read More
Order online

Sebenarnya tak semua pelanggan yang datang membeli kotak untuk tujuan pindah.

Ada yang membeli untuk tujuan projek sekolah / universiti anak-anak. Jadi terpaksa membeli kotak yang sedia ada.

Agak tidak cantik kerana kotak yang dibeli dari kami mempunyai lipatan sedia ada. Jadi disini kami ban...

Read More
Order online

Sejak 2015 kami hanya menjual 1saiz iaitu 18in x 18in x 18in. Saiz yang kami jual ini adalah yang paling ideal dan yang paling laris.

Walaubagaimanapun kami sedar bahawa kehendak dan keperluan tidak sama. Ye..ada yang perlukan saiz kotak yang kecil, yang sederhana dan yang besar untuk berbagai ...

Read More
Order online

Khas untuk penyimpanan fail dan dokumen!! Kotak lebih keras dan kuat tapi harga terlalu murah dari pasaran!! Hanya RM6.50 sahaja. Apa yang penting tiada minimum order..tiada minimum order!! Lihat gambar yang disertakan bagaimana file disusun di dalam kotak

Dapatkan dari kami dengan segera.

#ko...

Read More
Order online

Memperkenalkan harga kotak yang lebih murah..

Saiz yang sama!! Kualiti yang sama dan material yang sama hanya RM7.00 sahaja!!!

Apa??? Biar betol..iya ini betul-betul...!!!

Berbeza dengan kotak sebelum ini RM7.50 mempunyai hand hole dan tiada cop.

Bagaimana kami boleh turunkan harga sehingga ...

Read More
Order online

Tahukah anda kami mempunyai 2 pilihan penghantaran.

1. Xpress delivery di kawasan KL, Putrajaya dan Selangor. Caj antara RM30 - RM60 sekali trip tanpa mengira brp kotak yang ditempah.

2. Menggunakan courier nationwide yang biasa memgambil 1-2 hari penghantaran.

Amatlah berbaloi menggunakan 2...

Read More
Book

Perhatian..perhatian. ini adalah saiz terbaru dari kami

book carton atau kotak buku!! Sesuai untuk anda menyimpan buku-buku yang lama.

Mudah diangkat walaupun anda letak berkamus-kamus didalam nya! Harga kami hanyalah RM5.50 sekotak. Tiada minimum order. Diulangi tiada minimum order!

Apa tung...

Read More
Book

Testimonials

a month ago
Very fast and reliable service with great customer service. A recommended place to get box(es) that you need.
- Hafsah S
a year ago
Very fast service, good customer service, always entertain client on time. Cheaper price of big size of box. But only one size of box available, I hope there will be more variaty of box size😍😍
- muaz d
a year ago
(Translated by Google) This box is not too big and not too small. It is perfect for storing and easy to carry because it has a handle. I've been surveying the cheapest in the market. There's no minimum purchase of any other place that needs 10pcs. Another place is expensive until RM9..and at least the minimum. Good luck jump this place..tq zuridan (Original) Kotak ni tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil. Sangat sesuai utk menyimpan dan mudah dibawa kerana mempunyai pemegang. Saya dah survey memang paling murah di pasaran. Tiada belian minimum macam tempat lain yang perlu 10pcs. Tempat lain dah lama mahal sampai RM9..ada minimum pulak tu. Nasib baik jumpe tempat ni..tq zuridan
- Azlan S

Beli Kotak Pindah Murah dari kami!

Kotak Murah bersaiz Medium Lebih Besar Dari PasaranKotak ditempah khas dengan saiz tidak terlalu kecil dan tidak terlalu besar sesuai untuk mengisi fail-fail, buku-buku, peralatan pejabat, komputer, perkakasan rumah / dapur, barangan lama dan lain-lain keperluan yang dianggap sesuai.

Contact Us

Contact

Call now
  • 017-306 9707

Address

Get directions
Blok 13-T Flat Sri Pulau Pinang
Jalan Lengkungan Ikan Emas
Taman Ikan Emas
56000 Kuala Lumpur
Malaysia

Business Hours

Mon:9:30 AM – 6:00 PM
Tue:9:30 AM – 6:00 PM
Wed:9:30 AM – 6:00 PM
Thu:9:30 AM – 6:00 PM
Fri:9:30 AM – 6:00 PM
Sat:9:00 AM – 12:00 PM
Sun:9:00 AM – 3:00 PM
Get quote
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.